Gratis levering over £ 99* Lære mer

10% avslag på din første bestilling Få rabatt

Bruk £ 70+ få 15% avslag med kode: Finalround

Ryggsekk vs Gym -veske: Hvilke passer treningsbehovene dine?

Backpack Vs Gym Bag

Taylor Saipe |

Når det gjelder å velge riktig veske for treningsbehovene dine, koker den eldgamle debatten ofte ned til Ryggsekk vs treningsveske. Begge har sine fordeler, og valget avhenger i stor grad av dine personlige preferanser og arten av treningsrutinen din.

La oss dykke dypt ned i veskerens verden og hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Den tungtveiende saken med poser

En av de første tingene du må vurdere når du velger mellom en ryggsekk Og en treningssekk er Vekten på posen. En tung pose kan være en belastning, spesielt hvis du pendler eller går lenge til treningsstudioet ditt.

"Vektfordelingen av en ryggsekk er generelt jevnere, slik at du komfortabelt kan bære eiendelene dine uten å anstrenge ryggen."

På den annen side treningsposer, ofte referert til som Boksing duffelposer, kan bære mye, men kan sette mer belastning på den ene siden av kroppen din hvis den ikke blir ført riktig.

Ingen stink i treningssekk

Vannmotstand og beskyttelse

Enten du pendler til treningsstudioet eller reiser, er det viktig å ha en pose som kan beskytte eiendelene dine. Mange ryggsekker, som Manto Society Packable Back Pack, Tilby vannavstøtende funksjoner, og sikrer at utstyret ditt forblir tørt selv i uventede regnbyger.


Treningssposer, for eksempel Datsusara Hemp Mini Gear Bag, kommer også med vannavstøtende egenskaper. Dessuten inkluderer designen deres ofte flere rom, slik at du kan skille våte klær eller sko fra andre gjenstander.


Den vanntette naturen til treningsvesker og ryggsekker avhenger helt av materialet de er laget av. Typisk er treningsvesker mer vanntette enn den gjennomsnittlige ryggsekken.

Det store skillet: rom og lommer

Når det gjelder organisering, kan den typen veske du velger gjøre en verden av forskjell. Ryggsekker kommer ofte med flere rom, slik at du kan adskille varene dine. Dette er spesielt nyttig hvis du har en blanding av treningsutstyr og arbeidskraft. 

  • Black & Gold Venum Challenger Pro Evo Back Pack er et fantastisk eksempel på en ryggsekk som tilbyr en rekke rom.


Treningsposer eller duffleposer, derimot, har en tendens til å ha et større sentralt rom, perfekt for klumpete gjenstander. Imidlertid kommer mange moderne treningsvesker, som Fairtex Bag2 Heavy Duty Gym -pose, også med eksterne lommer for ekstra bekvemmelighet.

Komfortfaktoren

Komfort er avgjørende, spesielt hvis du bærer vesken din i lengre perioder. Ryggsekker, med skulderstroppene, fordeler vekt over begge skuldre, noe som gjør dem til et behagelig valg for mange.


Treningsposer eller duffleposer kan slasker over en skulder eller bæres for hånd, noe som kanskje ikke er like behagelig hvis vesken er tung.

Duffelposer: Ikke bare for treningsstudioet

Mens begrepet 'gymbag' ofte får tankene til en enkel duffel, har disse posene utviklet seg betydelig gjennom årene. Dagens treningsvesker er allsidige, stilige og funksjonelle.


For eksempel Black Ringside Coach Bag er ikke bare en pose; Det er en uttalelse. Med sin romslige design er den perfekt for de som har mye, fra boksehansker til sko og til og med klær. I tillegg er de eksterne lommene ideelle for å fjerne bort mindre gjenstander som nøkler, lommebøker eller til og med det karet med proteinpulver.

"Husk at en duffelpose er mer enn bare en pose; det er en forlengelse av treningspersonen din."

Ryggsekker: Jack of All Trades

Ryggsekker er de viktigste allroundere. Enten du er student, en profesjonell eller en treningsentusiast, er det en type ryggsekk for alle. 


En betydelig fordel med ryggsekker er vektfordelingen. Ved å spre belastningen over begge skuldrene, lar de brukerne komfortabelt bære eiendelene sine, og redusere risikoen for ryggstamme.

Reisehensyn: Ryggsekk eller duffel?

Hvis du er noen som alltid er på farten, blir reisesekkdebatten enda mer kritisk. Mens en reisesekk gir bekvemmelighet med håndfri bevegelse, gir en reisegympose et mer romslig rom, perfekt for de helgeturene eller korte forretningsreiser, inkludert alt treningsstudioet ditt og kamputstyr.

Reflekter over rutinen din

Tenk på din daglige rutine. Hvis du er noen som pendler via offentlig transport eller går betydelige avstander, kan en ryggsekk med jevn vektfordeling være mer passende. På den annen side, hvis du kjører til treningsstudioet og trenger en pose som lett kan gå over fra treningsstudioet til en weekendferie, kan en treningsveske være din go-to.

Datsusara Hemp Gym -poser

Lagring og organisering

For de som elsker å kompartmentere, ryggsekker, spesielt modeller som Venum Challenger Xtreme Evo Back Pack, tilby flere rom for å holde ting organisert. Treningsposer, selv om de er romslige, kan kreve flere poser eller arrangører hvis du har mange små varer.

Holdbarhet og beskyttelse

Både ryggsekker og duffelposer kommer i forskjellige materialer. Hvis det er en prioritet å beskytte eiendelene dine mot elementene, se etter poser merket som vannavstøtende eller til og med vanntett. Poser som Datsusara Hemp Mini Gear Bag tilby en grad av beskyttelse mot uventede søl eller regn.

Estetikk og stil

Til slutt, aldri overse betydningen av utseende. Vesken din gjenspeiler motesansen din. Enten du blir trukket til den robuste appellen til en ryggsekk, det raffinerte utseendet til en treningsveske, eller bare en grei stilpose, velg en som stemmer overens med din unike stil.

"I den store debatten om veske vs ryggsekk, handler det ikke om det som er bedre, men som er bedre for du."

Med alt sagt og gjort, verden av poser på Made4Fighters tilbyr en mengde valg. Enten du er Team Ryggsekk eller Team Gym -veske, er det noe for enhver smak. Så gir deg opp, ta ditt valg og gå ut i selvtillit, vel vitende om at du har den perfekte vesken for dine behov.

Tatami Gym -pose

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er bedre for treningsstudioet, en duffelpose eller en ryggsekk?

Både duffelposer og ryggsekker har sine fordeler. Duffelposer, med sin romslige design, er perfekte for å bære klumpete gjenstander som sko, boksehansker og klær. Ryggsekker, derimot, tilbyr bedre vektfordeling og er mer komfortable for lengre pendler. Valget avhenger av dine spesifikke behov og hvor mye utstyr du vanligvis har til treningsstudioet.

Hvorfor er ikke treningssposer tillatt i noen treningssentre?

Noen treningssentre forbyr treningsvesker i treningsområder av sikkerhets- og renslighet. Vesker kan være trippende farer, spesielt i overfylte rom. I tillegg kan poser bære skitt, bakterier eller fuktighet fra utsiden, hvilke treningssentre foretrekker å holde seg utenfor treningsområdene for å opprettholde hygiene.

Hva er forskjellen mellom en treningsveske og en vanlig ryggsekkpose?

En treningsveske, ofte en pose i duffelstil, er designet spesielt for å bære treningsutstyr. Den har vanligvis et romslig hovedrom og kan ha spesialiserte lommer til sko eller våte klær. En vanlig ryggsekk er mer allsidig og kan brukes til forskjellige aktiviteter, inkludert arbeid, skole eller reise. Det har vanligvis flere rom for organisering.

Hvilken veske er best for de fleste rom?

Ryggsekker tilbyr vanligvis flere rom og lommer, noe som gjør dem ideelle for de som liker å holde eiendelene sine organisert. Noen spesialiserte ryggsekker i treningsstudioet, som Venum Challenger Xtreme Evo Back Pack, kombiner det beste fra begge verdener med flere rom og god plass.

Trenger jeg virkelig en treningsveske?

Selv om det ikke er absolutt nødvendig, kan en treningsveske gjøre treningsrutinen din mer praktisk. Det lar deg organisere og transportere treningsutstyr, sko, vannflaske og annet nødvendigheter effektivt. Hvis du ser alvorlig på treningsrutinen din, kan det være fordelaktig å investere i en dedikert treningspose.

Hvor lenge varer treningsvesker generelt?

Levetiden til en treningspose avhenger av dens kvalitet, materiale og bruksfrekvens. Vesker av høy kvalitet laget av holdbare materialer som Datsusara Hemp Mini Gear Bag Kan vare flere år med regelmessig bruk. Imidlertid, hvis du bruker vesken daglig og utsetter den for tung slitasje, kan det hende du må erstatte den før.

Er en treningsveske en bære- eller personlig vare?

De fleste treningsvesker kan brukes som en gjennomføring, men det avhenger av flyselskapets størrelsesbegrensninger. Det er viktig å ta kontakt med flyselskapet ditt før du reiser. Mindre treningsvesker eller ryggsekker kan passe under setet og bli betraktet som en personlig vare, mens større duffelposer vanligvis vil bli betraktet som påføringsbagasje.

Hvor stor skal en treningsveske være?

Den ideelle størrelsen på en treningspose avhenger av treningsrutinen din og hva du vanligvis har. Hvis du er i aktiviteter som krever mer utstyr, som boksing, kan det hende du trenger en større pose. For generelle treningsøkter, en mellomstor pose som kan passe til en endring av klær, sko, en vannflaske og noen personlige ting, bør være tilstrekkelig.

Hvilket er mer behagelig å bære i lengre varighet?

Ryggsekker er generelt mer komfortable i lengre perioder på grunn av deres jevn vektfordeling over begge skuldre. I kontrast kan treningssekkene sil den ene siden av kroppen, spesielt hvis de er tunge. Personlige preferanser og spesifikke posefunksjoner kan imidlertid påvirke komfort.