Gratis levering over £ 99* Lære mer

10% avslag på din første bestilling Få rabatt

Bruk £ 70+ få 15% avslag med kode: Finalround

Hvordan bruke 6oz MMA hansker: øke ytelsen din

How to use 6 ounce MMA Gloves

Taylor Saipe |

Når det gjelder blandet kampsport (MMA), kan riktig utstyr utgjøre hele forskjellen. En av de essensielle utstyrsstykkene for enhver MMA -entusiast er MMA -hanskene.


Spesielt 6oz MMA hansker har blitt stadig mer populære blant jagerfly og trenere. Men hvordan bruker du dem effektivt? La oss dykke inn.

Forståelse 6oz mma hansker

Før du utforsker detaljert bruk av disse hanskene, er det viktig å gjenkjenne deres unike egenskaper. 6oz -hanskene veier mer enn flere andre MMA -hansker, noe som gjør dem perfekte for visse trenings- og sparringsøkter. De oppnår en balanse mellom å ivareta hendene og tillate fleksibilitet, og sikrer at jagerfly kan levere kraftige slag, men likevel beholde smidigheten som kreves for å takle. Derimot er 4oz hansker valget for UFC -kampkvelder og konkurranser.

Visste du det? Vekten på hansken, målt i unser, indikerer ofte hanskens polstringsnivå. Dermed gir en hanskehanske et spesifikt beskyttelsesnivå som er egnet for visse MMA -aktiviteter.

Hvorfor velge 6oz hansker?

Det er flere grunner til at jagerfly velger 6oz MMA treningshansker:


  1. Beskyttelse: Disse hanskene tilbyr tilstrekkelig polstring, og sikrer at både du og din sparringspartner forblir trygge under treningsøkter.


  2. Fleksibilitet: Designet deres gir bedre håndleddsbevegelse, viktig for å gripende teknikker.


  3. Vekt: Når de er lettere, er de ideelle for jagerfly som foretrekker hastighet og smidighet fremfor ren kraft.


Hvorfor velge 6oz hansker

Merker å vurdere

Vi forstår utfordringen med å velge de perfekte 6 unse MMA -hanskene midt i mengden av valg som er tilgjengelige i dag. Markedet er ikke bare dominert av tradisjonelle merker lenger; Det utvikler seg stadig med nye trender, noe som gjør det avgjørende for merkevarer å ikke bare tilpasse seg, men også opprettholde de høyeste standarder for beskyttelse. La oss dykke ned i noen av de beste merkene vi anbefaler for 6 unse MMA -hansker:


For det første, Venum Skiller seg ut som et veldig kjent merke i MMA-verdenen, muligens den mest anerkjente. Mange av dere kjenner kanskje igjen Venum for sitt høyprofilerte samarbeid med UFC, et vitnesbyrd om deres kvalitet og prestisje i Combat Sports Industry. Venumhansker handler ikke bare om merkenavnet; De handler om overlegen håndverk, innovative design og eksepsjonell holdbarhet, noe som gjør dem til et topp valg for både amatør og profesjonelle jagerfly.

Går videre til Fairtex, Dette merket har sementert sitt rykte i kampidrettsverdenen. Fairtex, som spesialiserer seg på både bokse- og MMA -hansker, er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og holdbarhet. Hanskene deres er designet med jagerflyets behov, og sikrer komfort, beskyttelse og ytelse.

Til slutt har vi det Bytomic. Dette merket tilbyr et mer budsjettvennlig alternativ uten å gå på akkord med kvaliteten. Med over 30 års erfaring i bransjen har Bytomic honet sitt håndverk med å produsere rimelig MMA-utstyr av høy kvalitet. Deres 6 ounce hansker er et vitnesbyrd om deres forpliktelse til tilgjengelighet og kvalitet, noe som gjør dem til et utmerket valg for jagerfly som leter etter stor verdi uten å ofre ytelse.

Bruke 6oz MMA -hanskene

Nå som du har valgt det perfekte par hansker, hvordan bruker du dem effektivt? Her er noen tips:


Riktig passform: Forsikre deg om Hansker tilbyr en tett passform. En hanske som er for stram eller for løs, kan hindre ytelsen din og til og med føre til skader.


Oppvarming: Før noen sparring eller treningsøkt, må du varme opp hendene og håndleddene. Dette forbereder dem på den intense aktiviteten fremover og reduserer risikoen for stammer.


Teknikk over kraft: Spesielt når du starter, fokuserer du på å perfeksjonere teknikken din i stedet for å slå med full kraft. Dette sikrer at du bruker din hansker og kroppen din effektivt.


Husk at mens 6oz MMA -hanskene er allsidige, er de ikke egnet for alle typer trening. For eksempel, hvis du fokuserer på tung posearbeid, kan det være lurt å velge en tyngre hanskerstørrelse eller en tykkere hanske. På den annen side, for MMA Sparring Og gripende økter, disse hanskene er ideelle.

Nedbrytningen av 6oz hansker

Å forstå strukturen til hanskene kan påvirke treningen din betydelig. Her er et sammenbrudd:

Polstring: Det primære formålet med 6 unse mma hansker er å beskytte knokene. Polstringen absorberer sjokket, og sikrer minimal skade på både brukeren og motstanderen.


Åpen palmdesign: Dette designet er det som gjør MMA -hanskene forskjellig fra boksehansker. Det gjør at jagerfly kan utføre gripende trekk effektivt.


Sikre stropper: Disse hanskene har stropper som sikrer at de forblir godt på plass, selv under intense økter.

Pro tips: Kontroller alltid søm og materialkvalitet når du velger din MMA hansker 6oz. Holdbarhet er avgjørende, spesielt hvis du trener regelmessig.

Profesjonell MMA -fighter ved hjelp av 6oz hansker

Trening mot konkurransehansker

Mens 6oz hansker er allsidige, er det viktig å skille mellom trenings- og konkurransehansker:


Treningshansker: Treningshansker er laget spesielt for regelmessige trenings- og sparringsøkter. Deres design prioriterer håndbeskyttelse under hyppige slående øvelser. Dette oppnås ved å inkorporere ekstra polstring, noe som hjelper til med å absorbere påvirkningen og redusere risikoen for skade under utvidede treningsøkter.


Konkurransehansker: Derimot er konkurransehansker designet med profesjonelle kamper i tankene. De er utpreget lettere og har mindre polstring sammenlignet med treningshansker. Denne reduserte polstringen forbedrer presisjon og hastighet, avgjørende faktorer i konkurrerende anfall. Den lettere designen lar krigere utføre raskere og mer nøyaktige streik, og samsvarer med kravene fra en profesjonell MMA -kamp.

Få mest mulig ut av 6oz MMA -hanskene

Enten du er i MMA -sparring, griper eller slående, er riktig teknikk avgjørende. Her er noen tips:


1. Håndleddskontroll: Forsikre deg om at håndleddet ditt er rett når du slår. Et bøyd håndledd kan føre til skader.


2. Stanseteknikk: Fokuser på landing av slag med de to første knokene. Denne teknikken gir mest mulig strøm og reduserer risikoen for skade.


3. GRAPPLING: Den åpne palmutformingen av 6oz MMA -hanskene gir effektiv grappling. Forsikre deg om at fingrene er spredt for et bedre grep.


Når du fortsetter reisen i MMA, husk å alltid prioritere teknikk og sikkerhet. Og for de som ønsker å utforske flere merker og utstyr, ikke glem å sjekke ut våre omfattende samlinger, inkludert Venum x ufc og andre.

Størrelsen på MMA hansker

Disse hanskene kommer i forskjellige størrelser, vanligvis kategorisert som liten, middels og stor.


Men det er ikke bare passformen som varierer; Vekten på hanskene er også forskjellig etter størrelsen. Oftest veier MMA -hanskene på 6 gram, og gir en balanse av beskyttelse og fleksibilitet. For de som går inn i buret for offisielle konkurranser, er det imidlertid spesialiserte hansker som veier bare 4 gram. 

Utviklingen av MMA hansker

MMA hansker har utviklet seg betydelig siden de først ble introdusert. I begynnelsen ville krigere komme inn i buret uten hansker, noe som resulterte i alvorlige skader. Fremkomsten av de 6-ounce MMA-hanskene markerte imidlertid en transformativ endring, og balanserte sikkerhet med sportens inderlighet.


I dag er det et mangfoldig utvalg av hansker i forskjellige design og merker tilpasset individuelle preferanser og krav.

UFC MMA -kamp

Integrere 6oz hansker i rutinen din

Å virkelig dra nytte av din UFC MMA Fight Gloves, må du integrere dem sømløst i treningsrutinen din:

Skiftet fra bare knokende kamp til bruk av hansker markerte et betydelig vendepunkt i MMA, og understreket sikkerhet og teknikk over brute force.

Skyggeboksing: Denne øvelsen er med på å forbedre formen og teknikken. Med 6oz hansker på, kan du få en følelse av sanntids slående uten en motstander.


Veskearbeid: Enten det er en tung pose eller en hurtigpose, kan det å trene med hanskene forbedre den slående kraften og hastigheten.


Sparring: Delta i kontrollerte sparringsøkter. Disse hanskene, spesielt når de hentet fra samlinger som ringhorn, tilbyr beskyttelsen du trenger, mens du lar deg øve på trekkene dine.


Avslutningsvis

De 6oz MMA hansker er mer enn bare et utstyr. De symboliserer utviklingen av blandet kampsport, og understreker sikkerhet, teknikk og dyktighet. Når du fortsetter reisen i denne spennende sporten, husk at perfeksjon kommer med praksis. Utstyr deg med det beste, tren hardt og streber alltid etter dyktighet.


For de som ønsker å utvide girkolleksjonen eller dykke dypere inn i nyansene til MMA og andre kampsport, er Made4fighters din destinasjon. Fra detaljerte guider til et bredt spekter av utstyr fra toppmerker, har vi deg dekket. Omfavne jagerfly i deg, og la oss lage hvert slag, sparke og takle!


For mer innsikt i verden av MMA og boksing, sjekk ut vår nybegynnerguide for å kjøpe boksehansker og forskjellene mellom MMA og boksing.

Hvordan bruke 6oz MMA hansker

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvor mange unse hansker bruker MMA -krigere?

MMA -krigere bruker vanligvis hansker som spenner fra 4oz til 6oz for profesjonelle kamper. Den nøyaktige vekten avhenger av kamporganisasjonens forskrifter og type kamp. 

Hvordan vet jeg min størrelse for MMA -hansker?

Å finne riktig størrelse for MMA -hanskene dine er avgjørende for både komfort og sikkerhet. Her er en generell retningslinje:


Liten: Passer til enkeltpersoner som veier opptil 150 pund.

Medium: Passer for de som veier mellom 150 og 185 pund.

Stor: Ideell for enkeltpersoner som veier over 185 pund.


Imidlertid er det viktig å merke seg at håndstørrelse og hanske passform kan variere mellom merker. Det er alltid en god idé å prøve hansker før du kjøper eller konsulterer merkets spesifikke størrelsesdiagram.

Hvor mange ozhansker bruker khabib?

Khabib Nurmagomedov, som andre jagerfly i UFC, bruker 4oz hansker for offisielle kamper. Denne vekten er standard for profesjonelle MMA -anfall i UFC. For trening og sparring kan imidlertid Khabib bruke tyngre hansker, for eksempel 6oz eller 7oz, for å sikre bedre beskyttelse og etterligne følelsen av en virkelig kamp.

Hvordan bryter du i MMA -hansker?

Å bryte inn MMA -hanskene sikrer at de former for form av hånden din, og gir en behagelig passform. Her er noen trinn for å bryte i hanskene:

  1. Bruk dem regelmessig: Bare å bruke hanskene under treningsøkter kan hjelpe dem med å forme til håndform.
  2. Fuktighet: Bruk en skinnbalsam eller hanskerspray for å holde materialet smidig.
  3. Veskearbeid: Å treffe en pose regelmessig kan bidra til å myke opp polstringen og gjøre hanskene mer fleksible.
  4. Unngå vann: Bløt aldri hanskene i vann for å bryte dem inn. Dette kan skade materialet og redusere hanskens levetid.

Hvilke MMA -hansker bruker Joe Rogan?

Joe Rogan, en fremtredende skikkelse i MMA -samfunnet, har blitt sett ved hjelp av forskjellige merker gjennom årene. Selv om det ikke eksplisitt er uttalt hvilket spesifikt merke eller modell han foretrekker for MMA hansker, har han nevnt og støttet flere merker på podcasten og andre plattformer. Hvis du er interessert i Gear Joe Rogan bruker, kan det være best å referere til spesifikke episoder av podcasten hans eller hans sosiale mediekanaler for den mest oppdaterte informasjonen.

Hvordan skal MMA treningshansker passe?

MMA hansker skal passe tett, men ikke for stramt, noe som gir rom for håndinnpakning. Fingrene dine skal komfortabelt nå enden av fingerrommet, og håndleddsstøtten skal være sikker.

Hvordan måler du MMA -hansker?

Mål rundt den bredeste delen av hånden din, under knokene, unntatt tommelen. Bruk denne målingen til å finne størrelsen din (liten, middels, stor eller ekstra stor) basert på merkets størrelsesdiagram.

Kan du treffe posen med MMA -hansker?

Ja, men MMA -hansker tilbyr mindre polstring enn boksehansker, og gir mindre beskyttelse for hender og håndledd. For tung posearbeid anbefales boksehansker for bedre beskyttelse.

Berører du hansker i MMA?

Berørende hansker er et tegn på sportslighet i MMA, ofte gjort ved kampens start. Det er imidlertid ikke obligatorisk og avhenger av kjemperenes skjønn.

Kan du pakke hendene dine med MMA -hansker?

Ja, håndinnpakning anbefales med MMA -hansker for ekstra støtte og beskyttelse for hendene og håndleddene.

Hvilke Oz -hansker bruker Conor McGregor?

Conor McGregor bruker 4-unse hansker i UFC-kamper, og overholder UFC-forskrifter. I sin boksekamp med Floyd Mayweather, brukte han 8-ounce hansker.

Hvilken størrelseshansker bruker Bryce Hall?

Bryce Hall, for tiden i bare knokende boksing, bruker ikke hansker, da denne sporten innebærer å slåss uten hansker, ved å bruke bare innpakket knoker.