Gratis levering over £ 99* Lære mer

10% avslag på din første bestilling Få rabatt

Bruk £ 70+ få 15% avslag med kode: Finalround

Boksehansker for barn - Ultimate foreldreguide

Kids boxing gloves - ultimate parental guide

Taylor Saipe |

Som foreldre vil du sørge for at barnet ditt holder seg trygt og trygt mens du trener og trener. Derfor er det så viktig å ha riktig sportsutstyr - spesielt når det gjelder boksehansker for barn! Å ha riktig verneutstyr kan bidra til å forhindre skade og til og med langvarig skade.


Med denne ultimate foreldreguiden vil vi utforske hva som er de 5 beste boksehanskene som er tilgjengelige for barn, hvilke sikkerhetsfunksjoner som bør vurderes før du kjøper, samt hvordan du kan rengjøre og ta vare på dem når de er kjøpt. Du har all informasjonen du trenger for å sikre at den lille er utstyrt trygt og komfortabelt. Være utstyrt med de beste foreldrenes råd her og nå!

Lær barna dine trygge boksevaner fra ung alder

Når det gjelder barns sikkerhet i bokseringen, er det avgjørende å ha riktig utstyr. Dette inkluderer en hodevakt, munnvakt og viktigst av alt, boksehansker. Disse hanskene beskytter ikke bare hendene på unge boksere mot skade, men de hjelper også til å forhindre hodeskader ved å redusere kraften i slagene. I tillegg kan hansker med håndleddsstøtte bidra til å forhindre forstuing av håndleddet og andre vanlige håndskader. 


Selv om verneutstyr kan virke som en ekstra kostnad, kan det spare penger på lang sikt ved å redusere sannsynligheten for dyre medisinske regninger og savnet treningstid på grunn av skade. Helsetilstand gå nærmere inn på viktigheten av sikkerhet i boksing

Ikke mer gjetning: Finn den perfekte boksehanske

Boksehansker kan bidra til å forbedre barnets utvikling på flere måter. De kan bidra til å forbedre Hånd-øye-koordinering, Muskelutvikling og selvforsvarsferdigheter. Wodify forklarer de forskjellige måtene Boksehansker kan bidra til å forbedre ytelsen. Når det gjelder å kjøpe boksehansker for barn, er det noen få ting foreldre må ta hensyn til før de kjøper. Størrelsen, vekten og passformen til hansken er alle viktige faktorer du må vurdere når du velger de rette hanskene for barnet ditt. 

1. Størrelse -

Riktig passende boksehansker er avgjørende for dine barns sikkerhet og beskyttelse. Å kjøpe feil hanskerstørrelse for barnet ditt kan føre til dårlig form, feil beskyttelse av knokene og fingrene, samt en dårlig passform. En dårlig passform påvirker hvordan barnet ditt holder hansken og deres generelle beskyttelse mot skade. Det kan også bidra til ubehag eller klype, noe som fører til potensiell håndskade. Derfor er det viktig å velge en hanskerstørrelse som passer ordentlig, med tetthet, men ikke begrensning på håndleddet og rikelig beskyttelse over barneknokene når de lager en knyttneve.


Å gjøre det vil gi barnet ditt den effektive beskyttelsen de trenger, mens de også lar dem ha riktig kroppsmekanikk når de stanser eller blokkerer en motstander under en kamp.

  • Forsikre deg alltid om at boksehanskene passer til barnet ditt ordentlig. De skal være komfortable og ikke for stramme eller for løse. 
  • Mindre hansker sikrer at hendene og håndleddene blir støttet ordentlig, noe som reduserer sannsynligheten for skade. 
  • I tillegg tillater mindre hansker bedre kontroll og mer presise slag, noe som igjen kan forbedre teknikken og koordinering av hånd-øye. 

Anbefalt størrelsesdiagram:


  • Barn 4-5 år | Under 70 kg | 4 oz hansker
  • Barn fra 8 år og under | Under 90 kg | 4-6 oz hansker
  • Barn i alderen 8-10 år | 70-100 IBS | 8-10 oz hansker

 🇬‍🇧 England -boksing gir en fullstendig liste over regler for juniorkonkurranser, og det er viktig at disse retningslinjer følges. Oppsummert, tatt i betraktning størrelsen på boksehansker For barn er avgjørende for deres sikkerhet, ferdighetsutvikling og rettferdig konkurranse i sporten.

2. Erfaring -

Når du kjøper boksehansker til barna dine, er det viktig å vurdere beskyttelsesnivået du prøver å gi. I denne forbindelse kan det å ha litt bakgrunn i boksing være en stor fordel, da det vil tillate deg å finne riktig beskyttelse for barna dine i henhold til deres størrelse og ferdighetsnivå. Avhengig av treningsintensiteten, kan det være nødvendig med en ekstra tykk hanske for å redusere virkningen av slag som kastes under sparringsøkter. I tillegg kan kjøp fra et pålitelig merke og sjekke for sikkerhetssertifiseringer bidra til å holde beskyttelsen i forkant når du velger boksehansker for barn.


Forsikre deg om at din Barnet er ordentlig trent Før du bruker boksehansker. De skal vite hvordan de skal kaste slag riktig og hvordan de skal forsvare seg. 


Tony Jeffries, en tidligere profesjonell bokser fra England, konkurrerte i sporten fra 2007 til 2012. Født 2. februar 1985 i Sunderland, England, hadde Jeffries en vellykket amatørkarriere, og tjente flere nasjonale og internasjonale titler, for eksempel en bronsemedalje ved OL i 2008 som ble holdt i Beijing, Kina. Da han gikk over til den profesjonelle kretsen i 2007, oppnådde Jeffries en perfekt rekord på ni seire, inkludert seks knockouts. Siden han trakk seg fra boksing, har Jeffries blitt en gründer og fitness -trener. Nylig delte Jeffries en video som inneholder de 10 beste sparringstipsene for nybegynnere.

3. Merke og kvalitet -

Ikke bare gir premium barnas boksehansker beskyttelse mot innvirkning, men de gir også mulighet for et bedre grep som sikrer at barna dyktig kan manøvrere bevegelsene sine med mindre risiko. Hansker for kvalitetsmerke oppfyller ofte standarder når det gjelder beskyttelse, demping, størrelse og materiale som gjør dem til det overlegne alternativet når du velger et par hansker til barna dine. Følgelig vil det å investere i toppmerket og kvalitetskidens boksehansker gå langt i retning av å holde barna dine trygge mens de deltar i sin neste sparringsøkt.


  • Lav kvalitet eller utslitte boksehansker kan ikke bare føre til en økning i skader, men det kan også påvirke en ung bokserens teknikk negativt. 
  • Uten riktig beskyttelse kan hendene og håndleddene bli svake eller feiljusterte, og de kan utvikle dårlige vaner mens de kaster slag. 
  • Hansker av lav kvalitet mangler ofte polstring, noe som fører til økt smerte og blåmerker under sparringsøkter. 

Å investere i barnebokshansker av høy kvalitet hjelper ikke bare med å holde unge boksere trygge, men det setter dem også opp for langsiktig suksess i sporten. I tillegg, med riktig pleie og vedlikehold, kan et godt par hansker vare i årene som kommer. Så når det gjelder barnas bokseutstyr, må du aldri skimpe kvaliteten. Fordelene oppveier langt kostnadene.

4. Budsjett -

Når det gjelder boksing og andre former for kampsport, er sikkerhet alltid en prioritet. Dette gjelder spesielt for unge deltakere, som kanskje ikke har erfaring eller styrke til å beskytte seg effektivt i ringen. Men ikke alle boksehansker er skapt like - budsjettet du er villig til å bruke på barnas hansker kan ha en betydelig innvirkning på deres beskyttelsesnivå avhengig av hva de bruker dem til f.eks. Veskearbeid eller sparring.


  • Billigere hansker kan lages med materialer av lavere kvalitet, noe som fører til økt sannsynlighet for skade og redusert støtdemping. 
  • Å investere i barnebokshansker av høy kvalitet sikrer ikke bare at den unge bokseren din vil bli beskyttet-den viser også en forpliktelse til deres generelle velvære og suksess i sporten. 
  • På den annen side kan dyre hansker ha ekstra polstring og støtte, men de kan også begrense bevegelse og fleksibilitet. 

Til syvende og sist betyr det å finne riktig budsjett for boksehansker å vurdere både kostnad og funksjon for å ta en informert beslutning.

Boksehansker for barn - Sikkerhetstips:

  1. Passformen skal være tett, men ikke så stram at den hindrer bevegelse eller sirkulasjon. 
  2. Forsikre deg om at de er enkle å ta på og oppmuntre håndinnpakning under hanskene for ekstra beskyttelse.
  3. Se etter hansker med sjokk-absorberende polstring, spesielt i knokene og tommelfingerområdet. 
  4. Bytt ut slitte eller revne hansker umiddelbart for å unngå skader. 
  5. Forsikre deg om at hanskene har håndleddsstøtte for å forhindre forstuinger eller pauser. 

Forskjellige typer hansker

Når det gjelder boksing, er det to viktigste forskjellige typer hansker som barna kan bruke - posehansker og sparringshansker. Hver type hanske tjener et annet formål, så det er viktig å vite hvilken som passer for barnet ditt.


Posehansker er den mest grunnleggende typen hanske og brukes vanligvis til treningsformål. De er vanligvis laget av et lettere materiale og gir ikke mye beskyttelse.


Sparringshansker På den annen side er designet for faktiske sparringsøkter. De er vanligvis laget av et tyngre materiale og tilbyr mer polstring for å beskytte hendene og håndleddene for å beskytte begge krigere.


Så hvilken type hanske er riktig for barnet ditt? 

Hvis de nettopp begynner, er baghanskene et godt alternativ. Imidlertid, hvis de skal sparre eller konkurrere, må de bruke enten sparringshansker/konkurransehansker.

Laces vs Hook & Loop:

Barnas boksehansker kommer i to distinkte stiler: de med snøringer for binding, og de som er utstyrt med borrelås stropper. Hver har sine egne fordeler og ulemper. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt fighter hvilken type de foretrekker for å få frem sin beste ytelse.

Blonderhansker kan justeres for å passe mer tett rundt hånden, som noen boksere foretrekker. De har også en tendens til å være rimeligere enn stropphansker. Imidlertid kan blonderhansker være vanskeligere å ta på seg og ta av, noe som kan være et problem for små barn.

Stropphansker, er derimot lettere å ta på seg og ta av og krever ingen hjelp til å ta på seg. De har også en tendens til å holde seg på plass bedre under en boksekamp. Imidlertid kan de være dyrere enn blonderhansker og passer kanskje ikke så tett rundt hånden.

Hvilken skal barnet ditt bruke?

Det avhenger virkelig av deres personlige preferanse. Hvis de fremdeles lærer å ta på seg og ta av hansker, kan stropphansker være et bedre alternativ, spesielt hvis de bare bruker hanskene til poser. Reddit tilbyr andres meninger for deres råd og informasjon for fordeler og ulemper med Lace Up vs Strap Up fra tidligere erfaring.

Topp 5 boksehansker for barn:

1. Ringside Junior Training Glove

Hvis du er på jakt etter en komfortabel og funksjonell bokselke for sparring og konkurranse, bør du vurdere boksehansker ved siden av. Disse hanskene er spesielt laget med essensielle funksjoner for å sikre optimal komfort under intense anfall. De pustende nettflatene gjør at luft kan strømme fritt inn i hansken, og holder deg kjølig og ventilerer varmen som genereres under treningsøkter. Dette forbedrer ikke bare komforten din, men forbedrer også grepet og generell hygiene.

  • Laget av kvalitetskueskinn
  • Borrelåsstimer
  • Anerkjente kvalitetshansker for yngre boksere
  • Pris - £ 60

- Farger tilgjengelig: Svart, Blå, Rød

- Størrelser tilgjengelig: 8 unse

2. Bytomisk rød etikett

De siste 20 årene har Bytomic etablert seg som en fremtredende produsent av kondisjons- og kampsportprodukter. I dag er selskapet anerkjent som en av de største leverandørene av premiumutstyr og utstyr i Storbritannia. Bytomics forpliktelse til kvalitet og dyktighet har bidratt betydelig til sitt rykte som en ledende bransjespiller.

  • Gir utmerket beskyttelse
  • Ekstra tett skumpolstring for maksimal støtdemping
  • Super Mesh Breathable Palm hjelper deg med å trene
  • Helt festet tommelen for å minimere risikoen for tommelskade
  • Praktisk, enkel krok og sløyfe med overlegen håndleddsbeskyttelse.
  • Tilgjengelig i 4, 6, 8oz
- Farger tilgjengelig: Svart, Svart/hvitt, Rød, Blå

3. Fumetsu Shield Kids Boxing hansker

Gode ​​nyheter for unge boksere og kampsportkunstnere som Fumetsu Shield -boksehansker er nå tilgjengelig for barn! Disse allsidige hanskene er spesielt designet for å tilby optimal beskyttelse og holdbarhet for unge krigere under trenings- og sparringsøktene. Med en kombinasjon av materialer av høy kvalitet og utmerket håndverk, gir FUMETSU skjoldboksingshansker den perfekte balansen mellom komfort, fleksibilitet og beskyttelse, og sikrer at barnet ditt kan trene med selvtillit og fokusere på å forbedre teknikken.

  • Preget fumetsu kamplogo på håndleddet

  • Krok- og sløyfestropp lukking for enkel justering

  • Myk berøringsmatt syntetisk lærfinish

  • Injeksjonsstøpt kjerne

  • Pustende nettpalmeområde for å holde hendene kjølig

  • Størrelser tilgjengelig: 4oz, 6oz og 8oz

  • Farger tilgjengelig: svart/svart, svart/grønn, svart/hvitt, svart/rød

4. Venum Razor Kids Boxing hansker

Venumhøvelboksingshanskene gir optimal beskyttelse og komfort for anfallene dine. Med sitt trippel tetthetsskum, demper de virkningen av hvert slag mens de gir ekstra støtte for ledd. Disse hanskene er også sikker på å hjelpe deg med å holde deg kjølig i oppvarmede kamper inne i ringen!


- Farger tilgjengelig: Svart

- Størrelser tilgjengelig: 4 oz, 6 oz, 8 oz

  • 100% Premium PU
  • Trippel tetthetsskum for optimal støtdemping
  • Mikro-perforert belegg for optimal ventilasjon
  • Tommelen festet for ekstra skadebeskyttelse
  • Forsterkede sømmer for økt holdbarhet
  • Bred borrelås lukking for god støtte

5. Topp ti barnebokshansker

De ti beste boksehanskene er spesielt designet for de yngste kampsportkunstnerne. Polstring av høy kvalitet laget av IMF-skum er modellert på den naturlige formen på knyttneven og støtter de unge utøverne i riktig håndposisjon. Krok- og sløyfe -håndverket hjelper til med å holde hansken sikker og stabiliseringssystemet i håndleddet hjelper til med å redusere skader. 

Topp ti har brukt en svette-wicking og kjøling av polyesterfôr og sikrer at hanskene holder seg komfortable gjennom trening.

  • Fast tommel
  • IMF -skum av høy kvalitet
  • Robust dekke laget av syntetisk lær
  • Innovativt ventilasjonssystem
  • Tilgjengelig i 6 og 8 oz

Anbefalte merker av barnevennlige boksehansker - Hvis den lille puncheren din leter etter de perfekte hanskene, må du ikke se lenger! Topten, Venum, Bytomic og Ringside Har du dekket med deres førsteklasses beskyttelse og store utvalg av størrelser fra barn til voksne. Med disse pålitelige merkene på din side er det ingenting som stopper en knockout -forestilling i ringen!

Til slutt, rengjør og vedlikehold av hanskene:

Vaske hanskene for hånden er den beste måten å rense dem på. Det er også den mest skånsomme metoden, så den vil ikke skade hanskene.

Først vil du fjerne snørene fra hanskene. Vend dem deretter ut og skyll dem med kaldt vann. Bruk en mild såpe, anti -bakteriespray eller en spesiell boksehanskerens for å rengjøre innsiden av hanskene. Sørg for å skylle dem grundig. Når de er rene, kan du vri hanskene til høyre og stappe dem med avis. Dette vil hjelpe dem å holde formen mens de tørker. Heng hanskene opp til lufttørk, vi vil anbefale å prøve å ikke bruke en tørketrommel for å tørke dem, da det vil øke risikoen for skade på hanskene. 


Rengjøring av boksehanskene med eplecidereddik er en flott måte å få dem rene og lukte friske. Eplecidereddik er en naturlig rengjøringsmiddel og desinfeksjonsmiddel, og det vil fjerne smuss eller bakterier fra hanskene. I tillegg vil eplecidereddiklukten forsvinne raskt, og etterlater hanskene med en frisk duft. Følg disse enkle trinnene for å rengjøre boksehanskene med eplecidereddik: 


  1. Hell 1/2 kopp eplecidereddik i en liten bolle eller kopp.
  2. Bløt en bomullskule i eplecidereddiken og gni den deretter over overflaten av hanskene. 
  3. La hanskene sitte i 5-10 minutter, og skyll dem deretter av med varmt vann.

Ingen stink

Gi ditt sportsutstyr en ny leiekontrakt med Ingen stink Deodoriserende produkter! Fra den originale og mest solgte hankefriskeren til to nyere tillegg - Sportsbag -oppfriskning og skoanisamenter, kan du oppbevare alt utstyret ditt i førsteklasses tilstand lenger. Sett inn et i hvert element når du ikke er i bruk, lene deg tilbake og se på da det raskt blir kvitt lukt, slik at hver gang du treffer banen eller feltet, lukter alt helt riktig!

Vår XL Unscented Pad I enkeltpakke vil sørge for at uansett idretten du spiller, enten det er MMA -hansker eller boksehansker til fotballklosser, vil de holde seg så godt som nye over natten. Med vår anti-odour stoffteknologi raskt på jobb som forhindrer irriterende bakterier fra å forårsake fryktede lukt, trenger du ikke å bekymre deg for stinkende utstyr igjen!

Beskytt den lille fighteren din med det perfekte paret med boksehansker


Sports Fitness forklarer mer detaljert Potensielle fordeler med involvering for barn i boksing!

For å oppsummere det, må sikkerheten til barna dine være din topp prioritet, og et par boksehansker av god kvalitet kan garantere en bedre opplevelse. Boksing som aktivitet er også bra for mental og fysisk helse, så det er ingen grunn til at du ikke bør introdusere det for dem.


I tillegg til å forske på forskjellige merker og modeller av boksehansker, bør du også huske på nøkkelfaktorer som støttenivå, ventilasjonsytelse og generell absorberer sjokk godt når du sammenligner forskjellige par. Selvfølgelig er det nødvendig å bestemme hvilke fagområder som vil passe til deres alder og ferdighetsnivå best mulig.


Til syvende og sist har foreldreguiden til hensikt å forsikre at alle foreldre kjenner til det store spekteret av tilgjengelige alternativer når de kjøper et par boksehansker for barn, og gir dessuten verdifulle råd om hvordan du velger et par som er egnet for barn, slik at deres opplevelse er så trygt og hyggelig som mulig som mulig .

Boksehansker for barn: Ofte stilte spørsmål

Er barneskehansker forskjellig fra voksne hansker

Ja, barnas boksehansker er forskjellige fra voksne hansker. De er vanligvis mindre i størrelse, lettere i vekt og designet for å passe et barns hånd og håndledd ordentlig. Barnas hansker har også forskjellig polstring for å sikre at hendene er beskyttet mens de trener eller sparrer. I tillegg kan barnehansker komme i lysere farger eller med morsomme design for å appellere til barn.

Sikre rom for håndinnpakninger

Å sikre rom for håndinnpakninger når du kjøper barneskehansker er viktig for beskyttelse og komfort. Håndomslag er avgjørende for å beskytte hendene og håndleddene mot skader, og hansker som er for stramme kan redusere effektiviteten til håndinnpakningene. Riktig montering er også nødvendig for komfort, og hansker som gir mulighet for håndinnpakninger, sikrer en tett passform mens du gir nødvendig støtte.

Er det bedre å gå for en størrelse opp eller ned i boksehansker

Når det gjelder å velge riktig størrelse på boksehansker, er det viktig å vurdere noen få faktorer, inkludert håndstørrelsen, hvilken type trening du vil gjøre, og om du vil ha på deg håndinnpakninger under. For nybegynnere er det generelt bedre å feile på siden av å få en størrelse større i stedet for mindre, spesielt hvis du planlegger å bruke håndinnpakning. Dette er fordi håndinnpakninger kan legge til ekstra bulk i hendene.