Gratis levering over £ 99* Lære mer

10% avslag på din første bestilling Få rabatt

Bruk £ 70+ få 15% avslag med kode: Finalround

Topp 5 under rustning vannflasker for kampsporttrening

Top 5 Water Bottles Under Armour

Taylor Saipe |

Når det gjelder å bekjempe sportstrening, er det viktig å holde seg hydrert. Enten du er en erfaren kampsport eller bare starter i MMA, kan det å ha riktig vannflaske gjøre hele forskjellen.


Gå inn i verden av Under rustning vannflasker - En perfekt blanding av design, funksjonalitet og holdbarhet. I denne artikkelen vil vi fordype oss i de 5 beste valgene fra Under Armour, spesielt kuratert for de som er i kampsport.

1. Under Armour Playmaker Jug 1.9L

"Playmaker -kannen er ikke bare en vannflaske; det er en uttalelse."


Begynner vår gjennomgang av imponerende under rustningsvannflasker, la oss først undersøke Under Armour Playmaker Jug. Denne kannen skiller seg ut som en betydelig eiendel for lange treningsøkter. Med en betydelig 1,9L -kapasitet sikrer den utvidet hydrering, slik at du kan konsentrere deg mer om treningen din og mindre på hyppige påfyll. Vi har alle opplevd ulempen med å stadig fylle på små vannflasker under treningsøkter, så en sportsflaske med stor kapasitet, spesielt med is, er en kjærkommen endring! Det ergonomiske design og sklisikre grep gjør det enkelt å holde, selv under svette forhold. I tillegg er den laget av BPA-frie materialer, og sikrer at hver forfriskende gulp også er trygg for konsum.

2. Breeze Blue Under Armour Draft Grip 700ml


Neste opp, la oss chatte om under rustningsutkastet, et Grerat -valg for alle som alltid er på farten. Denne lette og hendige flasken er en drøm for å holde treningsposen din tørr, takket være den svetteisofiske designen som forhindrer all ekstern kondens. Den har en hurtigstrømningsventil, slik at du kan holde deg hydrert jevnt og raskt. I tillegg, for alle de miljøvennlige menneskene der ute, vil du være glad for å vite at det er gjenbrukbart og snill mot miljøet!

3. Under Armour Playmaker klemmer 950 ml


Playmaker -klemmen er en favoritt blant mange kampsportentusiaster. Hvorfor? Det er Munnvaktkompatibel Tut sikrer at du kan holde deg hydrert selv under sparringsøkter. De knustfast og påvirkningsresistent design sikrer at den tåler strenghetene i daglig trening.


Tilgjengelig også i:

4. Under Armour Playmaker Jug 950ML


Når det gjelder å kombinere estetikk med ytelse, skiller den svarte under rustningsplaymakeren Jug ut. Med en sjenerøs kapasitet på 950 ml, sikrer det at idrettsutøvere forblir hydrert gjennom sine strenge treningsøkter. Denne flasken er et vitnesbyrd til £ 26.99, og er et vitnesbyrd om under Armours forpliktelse til kvalitet uten å gå på akkord med stilen. Den elegante svarte designen er både funksjonell og fasjonabel.

5. Under Armour sidelinje klemmer 950 ml


En annen perle fra Under Armour, sidelinjen er perfekt for de som foretrekker en klemflaske. Mer av en budsjettvennlig vannflaske med sin lekkasjesikre design sikrer ingen søl, og det enkle grepet sikrer et fast hold selv under de mest intense treningsøktene. Flasken er også luktbestandig, og sikrer at vannet ditt holder seg friskt gjennom hele tiden.


Tilgjengelig også i:  

Hvorfor er hydrering avgjørende?

Hydrering handler ikke bare om å slukke tørsten. Det handler om å opprettholde kroppens væskebalanse, sikre optimal muskelfunksjon og forhindre tretthet. Når du er dehydrert:

  • Musklene dine trekker raskt.
  • Det er et fall i ytelsen din.
  • Gjenoppretting etter trening tar lengre tid.

Under Armour Advantage

Under Armour, et merke som er synonymt med kvalitet og innovasjon, forstår de unike behovene til kampsportidrettsutøvere. Deres utvalg av vannflasker handler ikke bare om å holde vann; Det handler om å sikre at idrettsutøvere får hydrering riktig.

  • Miljøvennlig og gjenbrukbar: I en verden som kjemper med miljøutfordringer, er bruk av en gjenbrukbar vannflaske et lite skritt mot et større mål. Under rustningsflasker er designet for å vare, og sørger for at du ikke bare tar vare på hydrering, men også planeten.

  • Holdbar og knustfast: Det siste du vil ha under en intens treningsøkt er at flaskebruddet ditt. Med rustfritt stål konstruksjon og a dobbeltvegget Design, disse flaskene er bygget for å motstå strengheten til daglig bruk.

  • Lett å rengjøre: Hygiene er viktig. De bred munn Design av disse flaskene sikrer at de er enkle å rengjøre, og forhindrer enhver oppbygging av bakterier eller bakterier.

  • Bærbar og lett: Enten du er på vei til treningsstudioet eller Dojo, trenger du en flaske som er lett å bære. Den ergonomiske designen, kombinert med en bære håndtak, sikrer at disse flaskene er din perfekte treningspartner.

Anthony Joshua boksing

En nærmere titt på noen funksjoner

Skruehette og flip-top lokk: Avhengig av din preferanse, kan du velge mellom en skruehette eller et lokk på toppen. Begge designene sikrer en lekkasjesikker erfaring.


Filtrert og sammenleggbar: For de som er spesielle om kvaliteten på vannet, har noen flasker med et filtrert alternativ. Og hvis lagring er en bekymring, har den sammenleggbare designen deg dekket.


Sidelinje klem og playmaker klemmer: Disse designene er perfekte for de som foretrekker en klemmeflaske. Hurtigutgivelseshetten sikrer at du får hydrering uten avbrudd.


Under Armour's Elite Roster: Boksere og jagerfly sponset av merket

Under Armour har det anerkjente amerikanske sportsklær- og tilbehørsselskapet en historie med å sponse forskjellige idrettsutøvere på tvers av forskjellige idretter. Når det gjelder boksing og kamp, ​​inkluderer noen bemerkelsesverdige figurer sponset av Under Armour:

  • Anthony Joshua: En britisk profesjonell bokser som har holdt flere verdensmesterskap i tungvekt.


  • Saúl "Canelo" Álvarez: En meksikansk profesjonell bokser som har vunnet flere verdensmesterskap i fire vektklasser.


  • Carlos Cuadras: En profesjonell bokser fra Mexico.


  • Abner Mares: En meksikansk-amerikansk profesjonell bokser.


  • Muhammad Ali: Den legendariske amerikanske profesjonelle bokseren, aktivisten og filantropen. Han regnes som en av de største bokserne gjennom tidene.


  • Gervonta Davis: En amerikansk profesjonell bokser som har holdt flere verdensmesterskap i to vektklasser.


Under Armour Athlete Training

Innpakning

Hydrering er et ikke-omsettelig aspekt ved kampsporttrening. Med riktig vannflaske sikrer du ikke bare optimal ytelse, men tar også vare på helsen din. Under Armour, med sin forpliktelse til kvalitet og innovasjon, har dukket opp som et pålitelig valg for mange.


Fra miljøvennlig Design til den ergonomiske bygningen, alle aspekter av disse flaskene er laget med idrettsutøveren i tankene. Enten du er i BJJ, MMA eller tradisjonell kampsport, er det en under rustningsflaske skreddersydd for dine behov.


Med Over 5000+ anmeldelser og taggen til Storbritannias største kampbutikk est. 2007, Made4Fighters Sikrer at du ikke får noe annet enn det beste. Så neste gang du gir deg til trening, må du sørge for at du har en under rustningsflaske ved din side.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Kan du legge vannflasker under rustning i fryseren?

Mens under rustning vannflasker er designet for å være holdbare og tåle forskjellige forhold, anbefales det generelt ikke å legge dem i fryseren. Frysing kan føre til at vannet utvides, noe som kan skade flasken eller forseglingen. I stedet kan du vurdere å slappe av vannet før du helles det i flasken eller bruk isbiter for å holde det kjølig.

Hva er den sunneste vannflasken å bruke?

De sunneste vannflaskene er de som er laget av ikke-giftige materialer som rustfritt stål, glass eller BPA-fri plast. Spesielt flasker i rustfritt stål er holdbare, ikke lekker kjemikalier og kan holde drikke kalde eller varme i lengre perioder. Forsikre deg alltid om at flasken du velger er fri for skadelige kjemikalier og er enkel å rengjøre.

Er under rustning vannflasker BPA gratis?

Ja, under rustning vannflasker er BPA-fri. Merket er opptatt av å sikre helsen og sikkerheten til brukerne, og som sådan er flaskene deres designet uten bruk av skadelige kjemikalier som BPA.

Hva er den beste måten å vaske under rustningsvannflasken?

For å vaske under rustningsvannflasken:

  1. Bruk varmt såpevann og en flaskebørste for å skrubbe innsiden.
  2. Skyll grundig med rent vann.
  3. La flasken lufttørke med hetten av.
  4. For en dypere ren kan du bruke en blanding av eddik og vann for å desinfisere flasken.
Under Armour Athlete

Hvilken flaske holder vann kaldt lengst?

Rustfritt stål, dobbeltveggede og vakuumisolerte flasker er kjent for å holde vann kaldt lengst. Disse flaskene kan vanligvis holde vann kaldt i opptil 12-24 timer, avhengig av merkevare og design.

Hva er den sikreste vannflasken til plast å drikke?

De sikreste plastflaskene er de som er merket som BPA-fri. Se etter flasker laget av polyetylen, polypropylen eller tritan, som anses som tryggere alternativer til BPA-holdige plast.

Er det bedre å drikke av plast eller metall?

Metall, spesielt rustfritt stål, anses ofte som bedre enn plast for å drikke. Det utvask ikke kjemikalier, er mer holdbar og kan opprettholde temperaturen på drikkevarer lenger. I tillegg er rustfritt stål miljøvennlig og kan resirkuleres.

Hvordan vet jeg om vannflasken min er BPA?

Sjekk bunnen av flasken for et gjenvinningsnummer. Hvis det har et "7" inne i resirkulerings -symbolet, kan det inneholde BPA. Imidlertid merker mange produsenter nå produktene sine som "BPA-fri." Det er alltid en god praksis å lese produktbeskrivelser eller spørre produsenten direkte.